Book online
47 52 00 01
Find os her

DÆKTRYG – Dæk til de rigtige priser!

Mangler du nye sommer- eller vinterdæk? Så kan du finde dine nye dæk på DÆKTRYG som er en ny online dækkæde på internettet. Med over 240 selvstændige autoværksteder samt mindre værksteder kan du finde en lokal profil for hvert enkelt værksted,
Køb dine dæk online

Vi er hos Østby Auto også at finde på DÆKTRYG.  Vi har et stort udvalg af dæk og fælge, fra førende dæk producenter. Gennem vores online service, kan du bestille dine dæk, fælge med mere hjemmefra sofaen, nemmere bliver det ikke. Dine dæk bliver leveret til os, som du efterfølgende kan aftente eller få monteret af os, hvis du ønsker dette.

Dette betyder selvfølgelig, at du først betaler når du afhenter dine dæk i vores butik.
Kontakt os for spørgsmål

Er du i tvivl om, hvilke dæk du skal vælge? Så kan vi rådgive dig inden for de mærker som vi forhandler, hvilke alle producerer gode kvalitets dæk. Når du køber dine dæk gennem os, har vi dine dæk eller fælge inden for kort tid. Vi får nemlig leverancer to gange dagligt, så der går ikke lang tid, fra du bestiller, til de ligger klar på vores værksted. Du får 5 års garanti på dine dæk, hvis du køber dem gennem DÆKTRYG.

Vi har hjulpet mange af vores kunder fra omegnen omkring Skibby og Hornsherred med nye dæk og fælge, og vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig.